Logikai játékok

A logikai játékok általában azoknak a kedvencei akik szeretik az agyukat tornáztatni. Ezen a blogon, most erre adunk lehetőséget mindenkinek aki ilyen típusú játékokat keres. Mert ez a blog a logikai játékok alfája és omegája

Friss topikok

Logikai játékok

2013.06.06. 11:17 | NerveAxis | Szólj hozzá!

Az interneten játszó játékosok két csoportba tartoznak. Az egyik réteg az amelyik inkább az ügyességre alapozó játékokat keresik és igazi adrenalin löketet várnak egy-egy játéktól. A másik réteg a logikai játékok szerelmesei, akik inkább az elmélyült gondolkodást, a fejtörők által jelentett kihívásokat részesítik előnyben. Az biztos, hogy mindkettő réteg rengetek játékot talál magának, azaz szórakozási lehetőséggel jól el vannak látva. Hiszen számtalan oldal specializálódott, az ügyességi és a logikai játékokra is. És vannak oldalak amelyek vegyesen mindkettő típusból kínálnak szép számú játékot.

logikai-jatekok.jpg

A logikai játékok szerelmesei

A logikai játékokat játszó internetezők általában jóval több időt töltenek el játékkal, mint a többi játékot kedvelő réteg. Ennek oka, hogy ezek a játékok sokkal hosszabb játékmenettel rendelkeznek és a feladatok végrehajtásának ideje, nagyban függ a játékos képességeitől  is. Egy-egy nehezebb fejtörő, akár órákra a gép elé szegezheti a logikai játékok iránt elkötelezett rajongókat.

A legősibb logikai játék

Nehéz lenne megmondani, melyik a legrégebbi logikai játék. Sokan a sakkot neveznék meg kapásból, de tudjuk, hogy sok régebbi ilyen típusú játék létezik. De nem is biztos, hogy meg kell ezt nekünk keresni. Az viszont biztos, hogy a sakk megjelenése és elterjedése óta, nagyon sokat fejlődött ez a játék szegmens is és rengeteg új ötlettel találkozhatunk, nap mint nap! Ezek egy része, pár perc alatt kiismerhető, míg vannak olyan darabok amelyeknél már a szabályok megismerése is külön kihívást jelenthet!

Offline és online logikai játékok

Manapság az internet elterjedésével, ha szóba kerülnek a logikai játékok mindenki kapásból a számítógépekre és az internetre gondol. Pedig rengeteg játék található az offline szegmensben. Elég csak ellátogatnunk egy áruházba és ott felmérnünk a társasjátékok kínálatát. Szóval az aki ilyenfajta szórakozásra vágyik, nem feltétlenül van géphez és internethez kötve, bár tény, hogy ott sokkal könnyebben elérhetőek az ingyen játékok mindenki számára.

A cikk végére szeretnék egy igazán jó és szórakoztató játékot adni Nektek, ha már ennyit írtam róluk. A lenti játék, nem az a klasszikus vonalat, hanem inkább az egyedi játékokat képviseli, mivel jómagam jobban kedvelem ezeket.

A játék lényege, hogy megforgasd a fogaskerekeket úgy, hogy a mozgó kerekeket összekötöd lánccal azokkal amelyek állnak. Így elsőre nem tűnik nehéznek a feladat, de próbáljátok ki a játékot és rá fogtok jönni, mégsem olyan egyszerű! Főleg, hogy a kisebb kerekek, nehezen hajtják meg a nagyobbakat és a láncok száma is korlátozott.

Címkék: játék online játékok logikai játékok logikai játék online logikai játékok online logikai játék

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinelogikaijatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr155346608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása