Logikai játékok

A logikai játékok általában azoknak a kedvencei akik szeretik az agyukat tornáztatni. Ezen a blogon, most erre adunk lehetőséget mindenkinek aki ilyen típusú játékokat keres. Mert ez a blog a logikai játékok alfája és omegája

Friss topikok

Logikai játékok még mindíg

2013.10.01. 09:25 | NerveAxis | Szólj hozzá!

További logikai játékokkal foglalkozó oldalt találtam az interneten, amit szeretnék megosztani veletek. A játéktárs oldal, egy nagyon jó játék gyűjtemény, amelyen belül megtalálhatóak a logikai játékok is! Nekem nagyon tetszettek az oldalon lévő színvonalas logikai játékok! Szerencsére elég változatos a kínálat így nem lehet őket egyhamar megunni. Persze más stílust is találsz rajta, szóval ha mondjuk a motoros játékokat szereted akkor is érdemes megnézni, csak ugye erről ebben a blogban nem beszélünk.

A honlap designja is nagyon jó és minden egyes játékhoz leírást is találsz így könnyen rájöhetsz mi e feladat bennük. Szerencsére ezen felül még gyakran frissítik is az oldalt szóval elég sűrűn kerül fel új játék rá! Egy próbát megér, én megnézném a helyedben az honlapot!

Címkék: játék online játék logikai játékok logikai játék online logikai játékok online logikai játék

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinelogikaijatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr365543081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása